Velkommen!

Natthåndballen er en herlig tradisjon i Ski Håndball, og arrangeres i 2020 for 25 året på rad! Det er en stor glede for J06/G07 å ønske spillere, trenere, støtteapparat med familier, dommere, styret og alle andre håndballinteresserte hjertelig velkommen natthåndballfest i Ski fredag 11.desember.2020

Datoen er flyttet grunnet koronasituasjonen vi er inne i. Vi håper at dette er en dato hvor vi igjen kan samles i hallene, men kommer tilbake med endelig bekreftelse.

Åpningsseremonien starter tradisjonen tro kl. 18:00 med en underholdende innmarsj der alle lagene deltar. Alle lag og trenere må være på plass i Alliansehallen innen kl. 17:30 for forberedelser og oppstilling.

Kampene spilles i Alliansehallen og Skihallen. Fellesarrangement som defilering, «storkamper», showkamp og premieutdeling vil foregå i Skihallen.

Håndballskolen spiller minihåndball, 8-11 års lagene spiller flyball, mens lagene fra 12 år og oppover spiller håndball. Spilletid for lag under 12 år er 1x7 min, mens håndballkampene er 1x12 min. Regler for flyball finner dere under regler øverst på siden.
Det er viktig at de lagsmiljøene som skal spille flyball har satt seg inn i reglene.

Påmelding med informasjon om innmarsjen, utkledning og musikkvalg pr lag gjøres her. LINK KOMMER!

Det kåres vinnere i kategoriene

• Beste innmarsj

• Beste kostyme

• Størst kreativitet

• RISS-pris for sesongen 2019/2020

Så nøl ikke med å finne ut hva laget skal kle seg ut som og øv på innmarsjen! Kampoppsett blir sendt til trenerne ca. 10 dager før arrangementet finner sted. Det er som alltid en stram tidsplan, så det er veldig viktig at alle lag er presise med oppmøte!

Vi ønsker velkommen - og gleder oss til en festlig og fartsfylt håndball kveld!

Kommentarer